ПOEHTА НA ДEНOТ отвори за државничка ревизија

ПОЕНТА НА ДЕНОТ

ПОЕНТА НА ДЕНОТ

Државниот удар од 27-ми не го направија момците од улицата, туку криминалците од “дип стате” во Македонија!

Ако некој има дилеми за “Диво насеље” и бара ревизии на пресудите, тогаш не смее да има дилема за “27-ми април”!!!

Ако нарачателите на двата настани се истата екипа и се наоѓаат на слобода и уживаат во милионите, тогаш што е исправно?

Тогаш ревизија на пресудите за 27-ми е нужна и државнички чин!!!

пишува, ПОЕНТИРАЧОТ!