ФИЛИПЧЕ го имаТ снемано, еве каде е пронајден

Забава

После објавата на новата коалиција на Заев со Гаши, Филипче го имат снемано.

После целодневната потрга, информациите се дека се вратил во стариот тим од каде доаѓа, екипата на почитуваниот доктор Груевски.

На кај секој се враќа од каде доаѓа!