CKAHДАЛOЗНО видeo зa бecплатнo здpaвcтвo вo Вpaње

Политика

Покрај многуте скандали, би сакале да Ве потсетиме на најшарената лага со опашки на власта на СДСМ, со која буквално свесно ги лажеа нашите граѓани да гласаат ЗА на референдумот за промена на името Македонија, а тие знаеа дека нема договор за ЕУ.

Ова видео е доказ за која мизерија на политичка неодговорност станува збор! Единствено што добија нашите граѓани од промена на името е бесплатно здравство во Врање!