НОВ лудак од српската црква, сексуален мањак

РЕЛИГИЈА

Исповед на игуменот на манастирот Свети Петар и Павле кај Мионица, Арсениј Јовановиќ, ги шокира сите вистински верници. Тој е несекојдневна и невообичаена будала, кој е вистинското лице за лажната српска црква.

Имено, пораката од игуменот Арсениј е следнава: „Супер сме, се дотеруваме додека се забавуваме, а после тоа – здраво. Веќе не обрнува внимание на себе, таа е дебела, разбушавена, тој го пуштил стомакот, му смрдат нозете, подригнува – до многу полошо“, предупреди игуменот во смисла дека страста во бракот лесно може да стивне.

Овој психопат и најверојатно уште еден сексуален престапник во лажната српска црква зборува дека многу сопруги се жалат дека мажите ги изневеруваат. „Тогаш им велам – дотерај се малку, сестро, биди му привлечна“, рекол игуменот, кој најверојатно треба да биде хоспитализиран во соодветна установа.