ХАЈРЕДИНИ го „уби“ Маричиќ во една реченица

Поранешниот министер за финансии на Република Македонија, Џевдет Хајредини го „уби“ актуелниот наводно вицепремиер за европски интеграции Боки Маричиќ. Имено, Боки Маричиќ во врска свирењето и понижувањето на македонскиот јазик […]