Џевдет Хајредини му одговори на Мицкоски

Изјави

Кој му дал право на Бујар Османи да преговара за мојот идентитет, јазик, за мојот народ, за Гоце Делчев…? – денес праша Мицкоски.

На тоа му одговори поранешниот министер за финансии Џевдет Хајредини, кој често споделува мислења на социјалните мрежи.

Одговорот на Хајредини е следниов:

„П.с. Заев му дозволи!