Кој да каже НЕ на КОРУПЦИЈАТА

Корупцијата влијае на општествениот, политичкиот и економскиот развој на цели народи. И развиените и неразвиените земји се ранливи на корупција, а таа е најголема, таму каде што демократските вредности се […]

НАСЛЕДНИКОТ на Заев ќе биде овој човек

После оставката на Зоран Заев од претседател на СДСМ и претседател на Владата, се спроведува од напред замислено сценарио. Додека ДУИ објаснуваат дека наводно првиот вицепремиер Артан Груби станал премиер […]