ЈАНУШЕВ: ВМРО ДПМНЕ ја прифаќа Северна Македонија

После случувањата при конституирање на различни Совети на Општини, каде советниците од ВМРО-ДПМНЕ потпишаа Уверенија под името „Република Северна Македонија“, Игор Јанушев од ВМРО-ДПМНЕ вели дека ставот на ВМРО-ДПМНЕ кон […]

Вojна на ФБ! Богојески и Апасиев растураат!

Социјалната мрежа фејзбук е една од најмногу користената во политичките кампањи во Македонија. На неа се присутни скоро сите политичари, особено оние од помладата генерација. МКДенес направи сондажа на моменталната […]