KOPУПЦИCKА AФЕPA: Шеќepинcка и Дpaжо фатeни cо рацeте вo медoт (дoкумeнти)

Во текот на последните месеци до нас како медиум по електронски пат пристигнаа низа материјали од криминалното работење на различни министерства и агенции, како за министерката Шеќеринска и нејзиниот државен […]