ВАЖНО: Што се случува со Дојранско езеро

Еколошка катастрофа со Дојранско езеро, водата исчезнува. Потоа еколошка катастрофа со Дојранско езеро, има премногу вода. Тоа го има само во Македонија! Ако некогаш проблем беше катастрофално нискиот водостој, сега […]