ГРАЃАНИТЕ ЌЕ ПЛАЌААТ И АСИСТЕНТИ НА ПРЕДАВНИЦИТЕ ОД ИСТОРИСКАТА КОМИСИЈА

Од МНР очекуваат ангажманот на асистенти на членовите да влијае на поефективно работење на Комисијата. Со совети, мислења и подготовка на материјали, тројца историчари и двајца администратори ќе им помагаат […]

ВОНРЕДНО: Богојески до членовите и симпатизери на СДСМ

Тимот за комуникации на Македонски Концепт до медиумите достави обраќање на Петар Богојески до членовите и симпатизери на СДСМ. Обраќањето Ви го споделуваме во целост: