БРУКАТА АПАСИЕВ едно вети, а што направи

Политика

Другарот кој преку ноќ стана Господин, Димче Апасиев и неговата лажна Левица им ветуваа на граѓаните и членовите на таа партија дека се борат за укинување на Управните одбори, дека нема да се делат како колач на партиите кои освоиле власт и влијание.

Тоа ветија, а што направија?

Откако земаа неколку советници низ општините во Македонија, Левица што ќе ги укинуваше се потепа да лапне местенца во истите тие управни одбори. Не само што се потепаа да се пикнат во одборчињата, туку и јавно се пофалија на социјални мрежи.

Кои се ова кловнови, брука за цел народ. Замислете, сега ќе се пикале по одборчиња не за друго, туку во “име” и заштита на народот, фејсбук “револуционерите” и кловнови ќе лапале паушалчиња.

Кој тажен кловн е ова човече!