ЛУДИЛO ПOПИC: Или 7% Тypци или ништo

Тypcката заедница во Македонија нема да го признае пописот, доколку по завршувањето на пописот и објавувањето на резултатите, бројот на граѓани кои се изјасниле како Тypци изнесува помалку од седум […]