Поранешниот министер Хајредини жестоко кон Заев

Пишува поранешниот министер за финансии Џевдет Хајредини На својот фејзбук профил, поранешниот министер за финансии Џевдет Хајредини дирекно се обрати до Зоран Заев. Заев и во иднина ќе стори сè […]