СКАНДАЛ! Еве на кој начин „ИСПУМПАЛЕ“ БУЏЕТСКИ СРЕДСТВА

Непостоечка фирма во Скопје, со фалсификувани документи, фалсификувани ИСО сертификати и потписи, конкурирала и во периодот од 2018 до 2022 година добила најверојатно околу 90 тендери за монтажа и сервисирање […]

СКАНДАЛ: Шилегов со тендер за лошо решение

Тендерот за реализација на Бас рапид транзит системот (БРТ) е објавен денеска со што правиме крупен чекор напред кон изведба на современ, еколошки, брз и ефикасен јавен превоз, порача денеска […]