(ФОТО) Англија бруи за жената на новиот премиер, убавицата е ПОБОГАТА ОД КРАЛОТ Чарлс Трети!

Новоизбраниот претседател на Конзервативната партија на Велика Британија, а со тоа и премиер на таа земја, е поранешниот министер за финансии Риши Сунак. Откако го зазеде местото на прв човек […]

БУГАРИЈА БАРА ГАРАНЦИИ, сопругата да не го тепа оној од клубот Ванчо Михајлов

Од Скопје очекуваме конкретни акции и гаранции за трајно и неповратно спроведување на Договорот од 2017 година, како и гарантирање на правата на граѓаните на Република  Македонија со бугарска самосвест. […]

ЛАТАС: Сопругата на Апасиев има потенцијал

Така наречениот новинар Драган Павловиќ Латас, на социјалните мрежи влезе во сериозна полемика со Димче Апасиев, со цел да го факторизира дополнително кај неопределените гласачи. Тој потенцираше дека Апасиев нема […]