АМЕРИКА со Кралот Зогу подготвува изненадување за АЛБАНИЈА

Телевизијата Топ чанел објави „изненадувачка вест” за можноста околу тоа кој би можел да биде следниот албански претседател, а кој има поддршка од меѓународните претставници. – Станува збор за принцот […]

Рикер и тури пепел на пропагандата на СДСМ

Вистината е како шило, врти, врти, на крај ќе излезе. Сите обиди на власта на Заев со целокупната пропаганда од хибридниот режим, да прикажат дека „листата на Бајден“ е наменета […]

Палмер со завршен удар за Заев: Политичките лидери крадат од граѓаните!

Меѓународната конференција „Западен Балкан: делот што недостига за Европа да биде целосна” се одржува денеска и утре во Охрид и Отешево со учество на околу 300 учесници, високи домашни претставници, […]

МНОГУ ВАЖНО: Рикер со шамар за Заев!

Помошник државниот секретар на САД за Европа и Евроазија Филип Рикер, пристигна во Македонија на отворањето на конференцијата „Патот до Преспа“, во рамки на првата Меѓународна конференција на Преспа форумот […]