Семејства КУПУВААТ ДО 40 ЛИТРИ МАСЛО дневно ќе има ли РЕСТРИКЦИИ!?

Семејствата во Хрватска купуваат и до 40 литри масло, пишува Јутарњи лист и наведува дека доколку продолжи зголемената побарувачка, трговците би можеле да воведат рестрикции. Откако големите трговски синџири во […]

СКАНДАЛ: Филипче продолжува со глупости

Откако умреа илјадници луѓе во Македонија, откако не успеа навреме да набави вакцини, а ние Македонците се себепонижувавме со вакцинирање кај соседите, Министерот Филипче не успеа ниту да ги засили […]