KATACTРОФА ги cнаjде Maкедoнцитe, гpaбеж cо нaбавкaта нa cтpyjaта

Додека Македонија намерно, наводно не може да набави јаглен и мазут за да започне итно производство на струја, криминалците од власта оваа недела набавувале увозна струја по рекордни цени од […]