ОТКРИЕН е функционерот на МНР кој се заканувал на историската комисија

Првиот човек на Директоратот за билатерални односи со европски држави, Методија Белевски бил високиот функционер од МНР кој вршел политички притисоци врз одлуките на мешовитата комисија за историја. Како што […]