НОВ ШУТРАК од Албанската гола вода Алијанса, за наплаќањето на ЕВН

„ЕВН различно им наплаќа на Македонците и Албанците за иста потрошена струја. Кој е крадецот тука?! Кој краде струја, а кој не плаќа?!“ – тврди шутракот Осама Муадини, советник во […]

ПОКЛОН од Владата за граѓаните во 2022 година, честитки

Новата 2022 година ја започнуваме со специјален поклон од Владата за граѓаните. Поскапува струјата и парното. Со среќа да си користите, па уште повесело да поминете оваа година. Цената на […]