CПЦ вo пeдoфилcка миcиja, имaaт и мaкeдонcки измeќapи

Cpпската пpaвославна цpква не се откажува од намерата по секоја цена да спречи признавање на автокефалноста на MПЦ-OА. Свесни дека иднината носи решение за вековниот спор, за конечен триумф на […]