Еве што изјави ДАНИЈЕЛА на денот на ВЕНЧАВКАТА НА ГРАШО

Еве што изјави Данијела Мартиновиќ „Не може да ви помине моментот кој е неизбежен. Непишано правило е дека врските завршуваат драматично, но кога со вас е личност која ја почитувате […]

Новата „девојка“ на Грашо откри каков е нивниот однос

Во медиумите одекна дека една од најомилените музички двојки, Петар Грашо и Данијела Мартиновиќ ја раскинале својата емотивна врска по 24 години заеднички живот. Само неколку дена подоцна словенечките медиуми […]