ЕКСКЛУЗИВНО: Првите фотографии од кампањата на ЛЕВИЦА

МКДенес започнува со ексклузивни слики за промоција на кандидатите од Левица за овие локални избори. Прва објава ќе биде за кандидатот за градоначалник на Град Скопје, господин Перо Камиказа. Оваа […]

НАЈНОВО: Овој ќе биде кандидат на Левица за Скопје

Перо Камиказа од Меморија ќе биде кандидат за градоначалник на Скопје од партијата на болшевиците Левица. Тој предходно преку социјалната мрежа Фејзбук побара поддршка од Апасиев и Левица, со образложение […]