Кој ќе победи?

Забава

Ве молиме на овој линк до Ваши реакции да се изјасните кој од кандидатите за градоначалник на Скопје, ќе победи на следните локални избори?

Дали тоа ќе биде:

Петре Шилегов од СДСМ?

Данела Арсовска независна со поддршка од ВМРО ДПМНЕ?

Перо Камиказа независен со поддршка од Левица?