ЕКСКЛУЗИВНО: Првите фотографии од кампањата на ЛЕВИЦА

Забава

МКДенес започнува со ексклузивни слики за промоција на кандидатите од Левица за овие локални избори.

Прва објава ќе биде за кандидатот за градоначалник на Град Скопје, господин Перо Камиказа. Оваа фото сесија е завршена пред неколку денови и ќе употребена за билборд кампањата на Левица.