НАЈНОВО: Овој ќе биде кандидат на Левица за Скопје

Политика

Перо Камиказа од Меморија ќе биде кандидат за градоначалник на Скопје од партијата на болшевиците Левица.

Тој предходно преку социјалната мрежа Фејзбук побара поддршка од Апасиев и Левица, со образложение дека му се потребни гласови на младите од 18 до 30 години, кои не го познавале доволно, а потоа Апасиев исто на ФБ возврати со песната на Меморија „Црвено вино, црвени знамиња“.

Тоа значи дека Перо Камиказа од независен кандидат, стана кандидат кондом на болшевиците и со тоа си ги закопа сите шанси за победа или добар пласман. Голема грешка друже Перо!