Муцунски почна со РАЗРЕШУВАЊЕ на директори!

Градоначалникот на Аеродром, Тимчо Муцунски информираше дека побарал разрешување на директорот на ОУ„Лазо Ангеловски“, иако добил предлог од училишниот одбор да му го продолжи мандатот на директорот Перо Арсеновски. Градоначалникот […]