HУKЛEAPКА: Еве кој го спроведува планот на Пyтин, замешан и Влaдика на MПЦ

Подолго време се подготвува акција против државноста на Македонија, со која треба да се попречи патот на земјава кон ЕУ, а да станеме жртва на трговијата на територии која се […]

CКAНДAЛ: Лојалните на Мицкocки дел од рycкaта aкциja за бyгapcкoтo прашање

Минатата недела забележана беше широка офанзива на сите проруски елементи од Македонија, кои се обидуваат да го спречат решавањето на бугарското прашање во Македонија. Акцијата започна со неколку објави на […]