СКАНДАЛ: СДСМ подготвува целосна партизација на администрација

Далеку од очите на јавноста, СДСМ подготвува целосна партизација на администрацијата. Тоа е единствено возможно само преку партиска чистка на неподобните „административци“ на власта, особено оние во повисоките ешалони. Идејата […]