Еве кај кого ќе бидат ПАРИТЕ во јануари!

Познатите астролози јавно ги споделиле своите предвидувања што се однесуваат на финансиската состојба. Тие издвоиле три знаци на кои им претстојат големи парични добивки во јануари. Според ѕвездите, почетокот на […]

ТAЛИБAHЦИTE нe cе тoa штo бea, г*з дaдoa зa пapи

Заврши славата на Taлибанцитe во Aвганиcтaн. Тие денеска соопштија дека под меѓународен притисок ќе забранат присилни бракови за жени, што се смета за еден од предусловите на меѓународната заедница да […]

ВАЖНО: ГРУЕВСКИ со порака до Протугер и кумот, пропеаните во суд

Вчера се случи голем скандал, кој открива нова димензија со т.н. бомби на Заев или прислушувани разговори. Очигледно е дека тие не ги има само Заев и компанија, туку ги […]

СКАНДАЛ: Левица опседната со паричките

После направено кратко истражување во програмските и организациски документи на политичката партија Левица, МКДенес забележува две работи. Прво тоа е „султан партија“, во секој еден орган постои само претседател на […]

Еретичко дувло пери пари?

Во Македонија дејствуваат десетици невладини организации. Тие реализираат пари од странство. Парите доаѓаат по различни основи, но највеќе како хуманитарна помош. Во таа активност предничат религиозни организации од Турција. Тие […]