Папата Франциск има СВОИ ПЛАНОВИ за Украина

Папата Франциск денеска за време на посетата на Малта повторно ја осуди „сакрилегиозната војна“ во „маченичката“ Украина, набргу откако беше објавено дека во градот Буча се пронајдени тела на цивили. […]