Со унгарски дрес во РИМ!

Забава

Во стилот на Пандев, Пандаровски му даде гол на Папата. Папата како љубител на фудбалот, доби поклон дрес од македонскиот претседател. Не само што тоа е дресот кој нема да биде официјален за македонската репрезентација, туку има поголем скандал.

На него стои името на фудбалерот од унгарската репрезентација Груевски!

*хумурот не е опасен по живот! Конзумирај го!