СКАНДАЛИ на чествувањето на 150 години Гоце Делчев

Пред Црквата Свети Спас, каде што се наоѓа гробот на Гоце Делчев се случуваат скандали. Насобрани граѓани исвиркуваат делегации, освен таа на ВМРО ДПМНЕ. Во моментов има зголемено полициско присуство, […]