МКДенес.мк објавува конкурс за вработување!

Конкурсот е отворен за сите заинтересирани лица кои имаат предиспозиции за пишување и сакаат да се реализираат во новинарската професија.   МКДенес.мк има потреба од ангажирање на двајца вработени, кои […]

МКДенес.мк објавува конкурс за колумнисти!

Конкурсот е отворен за сите заинтересирани лица кои имаат предиспозиции за пишување и сакаат да се афирмираат како колумнисти.   Колумните може да бидат пишувани на различна тематика, во зависност […]