ЕКСКЛУЗИВНО: Новиот договор со Бугарија

МКДенес ексклузивно го објавува новиот нонпејпер, односно неформален завршен текст на новиот Договор помеѓу Македонија и Бугарија. Бугарското вето за спречување на отворање преговори помеѓу Македонија и Европската унија, за […]