СРБИЈА промовира ново оружје

Србија се пофали со ново борбено возило „Лазански“ кое беше претставено на Саемот за оружје и воена опрема во Белград. Борбеното возило Лазански беше најинтересно за публиката на годинашниот 10-ти […]