(ВИДЕО) КОГА ЌЕ ГО ВИДЕТЕ ОВА, УШТЕ ПОВЕЌЕ ЌЕ ГО ЗАСАКАТЕ НОВАК: Видел баба како се мачи, па ВАКА ѝ помага!

Познато е дека Новак Ѓоковиќ е одличен тенисер, но тој од ден на ден докажува и колку е образован и колку е подготвен да им помогне на сите. Новак Ѓоковиќ […]

МЕХМЕД АЛИ соседот на Ноле: Готов е, вчера ќе го каснеше бубашваба

Мехди Али е еден од мигрантите сместени во хотелот во Мелбурн, кој стана светски познат откако во него заврши Новак Ѓоковиќ како миграциски проблем, откако не му беше дозволено да […]