ПАНИКА во Белград и Ниш: бомби во трговски центри (ВИДЕО)

По зачестените лажни дојави за бомби во авионите на Ер Србија, на релација Белград-Москва-Белград, Србија денеска е потресена од речиси истовремени пријави за експлозивни направи во трите најфреквентни трговски центри […]