БУГАРИЈА е виновна за МАКЕДОНСКАТА навивачка РЕАКЦИЈА, смета Богојески

Лидерот на Македонски Концепт, Петар Богојески силно ја осудува бугарската акција против Македонија, што предизвикува македонска реакција, која ја смета за оправдана. Тој на неговата официјална фан страна објави: „НАВИВАЧИ […]

ПУТИНОВЦИ: Шведска и Финска се мали смрдливи БУБАЧКИ

По апликацијата на Шведска и Финска за членство во НАТО не се смируваат навредливите реакции од официјална Москва и путиновци. Рускиот заменик министер за надворешни работи Александат Грушко изјави дека […]

(Видео) РУСИЈА со навреди до сите СЛОВЕНСКИ држави, па се чуди зошто е сама

Русија не престанува со навреди кон сите словенски држави, кои би требало да бидат нејзини најголеми пријатели. Поради руското однесување, нема држава, а да не е во конфликт со нив. […]

СТРАШНИ навреди, омраза и клевети за МПЦ – ОА од Русија (видео)

Навредливи, омоловажувачки и дискриминирачки квалификации од „православните браќа од Русија“ на снемтка на МПЦ-ОА. Главната причина е што МПЦ-ОА, продолжува да се бори во православниот свет за својата вистина и […]