ГPУEBCKИ cо нeвoзмoжнa пpикaзнa пpeкy кyпeни мeдиyми

Лудилото и очајот на Груевски да се извлече од обвиненијата за криминал, а да ги намести другите, обично неговите најблиски соработници. Преку платените „медиуми“ во Македонија тој ни пласира невозможна […]

ТРАГЕДИЈА: Дали списочето на Грујо е надградено и проширено, договорот Груевски – Заев се почитува

Секаде каде што Груевски е обвинет, судењата се враќаат на почеток најмалку еднаш, со цел да се исполни договорот за промена на името Македонија, тврдат блиските соработници на Груевски. Според […]