Еве колку лиценци за менувачници на КРИПТОВАЛУТИ се обработуваат!

„Во моментов се обработуваат три лиценци за менувачници на криптовалути во Србија. Од 23-ти декември, вкупно четири издавачи на токени платија за барањето за лиценца“, рече српскиот министер за финансии […]