ХИМНАТА треба да се корегира, Касами во затвор

Етничкиот шовинизам има свои носители, а тоа се пред се политичари од албанската етничка заедница во Македонија. Тоа е неприфатливо и казнено поведение, а истите треба да бидат подложени на […]