ЕКСКЛУЗИВНО: Левица се ребрендира, ова е новото лого

Политичката партија Левица, на другарот господин и господин другар Димче Апасиев одлучи да се ребрендира. Ова е новото лого и со среќа на младите: Одлуката поминала едногласно во стилот на […]