(Видео) ВОНРЕДНО ОБРАЌАЊЕ по повод косовскиот упад во Македонија

По повод косовскиот упад во Македонија со логистика на домашни албански етнички шовинисти како т.н. министер за здравство, со свое вонредно видео обраќање се појави лидерот на партијата Македонски Концепт, […]

(Видео) ОДБРАНЕТА честа на Украина, како се однесуваат кон руски заробеници

На социјалните мрежи масовно се шират видеа за односот на двете завојувани страни кон воените заробеници. Ако гледаме грозоморни слики како руските окупаторски банди масакрираат и се иживуваат врз заробените […]

ФРАНЦИЈА забрани бајачки за преобратување гејови

Со усвојувањето на новиот закон во Франција се забранува таканаречената терапија за конверзија, а предвидени се парични и затворски казни за сите кои користат ненаучни методи во обид за промена […]