(Видео) ВОНРЕДНО ОБРАЌАЊЕ по повод косовскиот упад во Македонија

Македонија, Политика

По повод косовскиот упад во Македонија со логистика на домашни албански етнички шовинисти како т.н. министер за здравство, со свое вонредно видео обраќање се појави лидерот на партијата Македонски Концепт, Петар Богојески.

Кратката видео порака ја имате на следен линк: