БОГОЈЕСКИ ЗА легализација на проституцијата

Лидерот на Македонски Концепт, Петар Богојески официјално во свои име и во име на политичката платформа која ја застапува, се заложи за легализација на проституцијата! Тој на својата официјална фан […]

НАЈНОВО од Владата, сите ќе лабавиме

На својата официјална фан страна, Владата на премиерот Заев се пофали со легализација на дрогата. Утврден е Предлог-законот за контрола на опојни дроги и психотропни супстанции во кој се транспонирани […]

Мицкоски со поддршка за Заев, Силјановска и Мизрахи се естрадни политичарки!

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Господин Христијан Мицкоски со силна поддршка за премиерот Заев. Тој потврди дека легализацијата на дивоградбите била дел од агендата на неговата средба со премиерот Заев. Мицкоски ги […]