БОГОЈЕСКИ ЗА легализација на проституцијата

Изјави

Лидерот на Македонски Концепт, Петар Богојески официјално во свои име и во име на политичката платформа која ја застапува, се заложи за легализација на проституцијата!

Тој на својата официјална фан страна објави текст кој ви го споделуваме во целост!

МОРАЛНО ПРОПАЃАЊЕ НА НАЦИЈАТА

Колку мразам курви, толку обожавам проститутки! Зашто проститутките чесно заработуваат леб, со најстариот занат на светот, а курвите кај ороспии, уште глумат “поштени”!

ЛЕГАЛИЗАЦИЈА НА ПРОСТИТУЦИЈАТА, ќе го спаси општеството од морално пропаѓање и болести!

Сега во Македонија и проститутките мораат да бидат курви, односно да глумат поштени! Нема потреба, вие сте поштени, само треба да имате право на легален бизнис и чесно да си платите данок на Републиката, која ќе ве заштити Вас и своите граѓани од болести!

ДА за легални проститутки, НЕ за “чесни” курви, кои морално ја пропаѓаат Македонија!

ЗА МОРАЛНО ДА СЕ ИЗДИГНЕМЕ!!!