НЕОБЈАВЕНИ ВИДЕА: ПСИХО ПУТИН го дочекувале како ослободител, на терен цивилен отпор

Рускиот сатрап Владимир Путин го пофали единството на земјата за време на, како што рече, специјалната операција во Украина, додека одржуваше јавен говор пред стадионот „Лужники“ во Москва. „Земјата нема […]

ТРАГЕДИЈА: Радев да не зине, да не излаже

Претседателот на Бугарија, Румен Радев веќе служи за потсмев во Македонија. Типот освен што шири лажни вести поврзани со теми од Македонија, ништо друго не прави. Монти Пајтон политичар! Бугарската […]

СКАНДАЛ: Што кажуваше ЗАЕВ, а што прави?

Погледнете снимка, што изјавуваше Заев за Авганистанците, а денес го прави токму обратното! Погледни видео: Дали овој човек заслужува доверба да биде премиер на Македонија? Добро размислете сами, без некој […]