ОПАСНОСТ на полигонот во Криволак – се вклучи армиски хеликоптер

Армиски хеликоптер почна со гаснење на пожарот кој избувна во источниот дел од полигонот „Криволак“. Откако противпожарните екипи поради непристапноста на теренот не успее да го изгаснат огнот кој избувнал, […]

(Видео) НАТО инвазија врз КРИВОЛАК

На Армискиот полигон „Криволак“ денеска се реализира Ден за високи гости на мултинационалната вежба „Брз одговор 22“ („Swift Response 22“), при што ќе бидат презентирани воздухопловно-десантни операции проследени со падобрански […]